Core Power Training

Dit is een korte en krachtige training van een half uur met de opzet om je “core” spieren te versterken. “Core” betekent letterlijk “kern” of rompstabiliteit. Als je het over core power training hebt dan denk je vooral aan oefeningen voor de dieper liggende spieren van de romp en bekken gebied dus ook de lage rug en buikspieren.
Het is eigenlijk een must voor iedereen die sterker wil worden. Je “core” is de basis van je kracht, de fundering van al je bewegingen ook in het dagelijkse leven. Zonder stabiliteit geen kracht.
Kijk bij rooster wanneer deze les gegeven wordt.

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Aloë Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 16 september 2015 — 11:12
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support