Dames Boksen

Afbeeldingsresultaat voor dames boksen

Boksen is de laatste tijd hot! Boksen is namelijk erg leuk en effectief als jebijvoord (snel) wilt afvallen. Maar dat is lang niet alles, je traint namelijk niet alleen in korte tijd een killerbody maar ook tank je zelfvertrouwen, discipline en incasseringsvermogen. Hieronder alle voordelen op een rijtje.

Boksen is een echte stresskiller
Tijdens het boksen heb je geen tijd om aan andere dingen te denken en kun je alle stress van je af slaan. Na de bokstraining zul je je relaxt voelen

Boksen is een calorien killer
Boksen is enorm intensief waardoor je in korte tijd heel veel calorieën. In combinatie met krachttraining hebt je een ideale afval-mix.

Boksen is ultieme training voor bovenlichaam
De meeste cardiotraining leggen de nadruk op het onderlichaam. Bij het boksen gebruik je vooral je bovenlijf intensief.

Boksen is goed voor je buikspieren
Boksen is een goed voor je buikspieren. Oppassen dus want voordat je het weet heb je een wasbordje als je veel bokst.

Boksen is goed voor je zelfvertrouwen 
Stilletjes je oefeningen  afwerken in de fitness is niet altijd leuk en effectief. Bij het boksen kom je uit je comfortzone, ben je actief en krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Boksen is vooral leuk en bij Fit-Life Heinkenszand kun je damesboksen en/of gemengd kickboksen. Meld je snel aan voor een gratis proefles via 06 21800063 of loop gewoon een keertje binnen.

Fit-life
Noordland 2B

Sportieve Groet
Team Fit-Life Heinkenszand

 

Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support