Doe mee met onze Fit Slank cursus. Gegarandeerd succes!!

Het lifestyle programma “FIT-SLANK” is een zeer succesvol afslank- en figuurverbeteringsprogramma.
Doelgroep: Iedereen vanaf 16 jaar met overgewicht
Start : Wanneer u wilt
Duur: 10 weken
Prijs: € 185,-

Ben je lid en neem je iemand mee naar deze cursus, dan krijg je de helft van het cursus geld terug!!
Inclusief:

  • Minimaal 2x per week sporten
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Voedingsadvies
  • Recepten
  • Wekelijkse metingen

BEWEGEN

Beweging heeft een positief effect op de gezondheid, zowel op lange als korte termijn. Samen met u wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Hierin werkt u, in groepsverband of individueel, aan een gezonde opbouw van uw conditie. Dit trainingsprogramma bevat minimaal twee trainingsmomenten per week.

VOEDING

Het lifestyle programma FIT-SLANK wordt ondersteund met een voedingsadvies en recepten. Het is een persoonlijk advies en bevat gewoon eten, géén poeders en pillen. Eten wat u lekker vindt, niet minder, maar anders, gerichter en vooral gezonder !

TESTEN en METEN

Naast uw gewicht is de samenstelling van dat gewicht minstens zo belangrijk. Uw begeleider meet dan ook elke week de volgende gegevens bij u: gewicht, lichaamsvetpercentage, spiermassa, BMI, en vochtpercentage. Bij deze metingen wordt gebruik gemaakt van de Tanita Segment Body Composition Monitor.

Het lifestyle programma FIT-SLANK is zeer vriendelijk geprijsd. Als u na het programma besluit om door te gaan met sporten bij Fitnesscentrum Fit Life hoeft u bij inschrijving geen entreegeld te betalen en mag u het aantal kilo’s dat u aan gewicht verliest in weken gratis blijven trainen.

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Aloë Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 12 september 2015 — 11:39
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support