Fitness

Aan fitness doen betekent bij Fit-Life werken aan een gezonder en fitter lichaam, m.b.v. cardio- en krachtfitnessapparatuur. Door aan fitness te doen wordt het lichaam sterker, dus weerbaarder en minder klachtgevoelig. Je voelt je fitter, energieker en je kunt de dagelijkse beslommeringen/belasting weer beter aan. Algemene doelen als conditie- of figuurverbetering, gewichtsverlies of krachttoename zijn mogelijk. Door middel van de juiste training en door onze begeleiding helpen wij u bij het behalen van uw doelen.

Voor mensen met specifieke lichamelijke klachten zoals b.v. de lage rug-, knieklachten, en bekken instabiliteit zijn er speciale programma’s.
Kijk bij openingstijden wanneer u bij ons terecht kunt voor de fitness.

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Aloë Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 16 september 2015 — 12:36
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support