Fitness, ook voor senioren

Nog vaak genoeg wordt er gedacht dat fitness alleen voor sterke jonge mensen is, maar de voordelen van fitness op iets latere leeftijd zijn enorm. Niet alleen worden de spieren sterker, maar ook de botten/gewrichten worden steviger waardoor de kans op botbreuken behoorlijk afneemt. Door aan fitness te doen wordt de kans op hart- en vaatziekten ook kleiner en zal het reactievermogen zeker verbeteren. Al met al heeft fitness een enorm positief effect op de algehele lichamelijke conditie en het vermogen om langer zelfstandig te kunnen functioneren in het dagelijks leven!

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Alo√ę Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 16 september 2015 — 12:36
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support