Groepslessen

Groepslessen in de Aerobicszaal

De aerobicszaal van 110 m2 voldoet aan alle professionele eisen, zodat er veilig en verantwoord les gegeven kan worden. In deze zaal vinden de groepstrainingen plaats. Men kan kiezen uit verschillende lesuren. De ene les richt zich meer op het verbeteren van de conditie en de andere wat meer op figuurcorrectie d.m.v. spiergerichte oefeningen. De lessen zijn altijd in groepsverband en op muziek. Om deze trainingen zo gevarieerd mogelijk te kunnen geven wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals bv een step, trampoline, slides, gewichtjes, dynabands, enz. Kijk bij Aerobicszaal voor het lesaanbod.

Groepslessen in de Body & Mind ruimte

Het lesprogramma is uitgebreid met Body & Mind lessen in de nieuwste ruimte van ons fitnesscentrum. We hebben het populaire en veel omvattende Power Yoga naar ons centrum gehaald. We zijn hiermee het enige fitness centrum in de buurt! Kijk bij Body & Mind voor het complete lesaanbod in deze ruimte.

Spinning

In de spinningzaal staan 16 spinfietsen voor een goede workout op de fiets. Onze instructeurs maken van elke les een sportieve uitdaging. Kijk bij Spinning voor meer informatie

Hardlopen en andere outdooractiviteiten

Houd onze website en de aankondigingen bij de club in de gaten voor onze outdooractiviteiten. In de lente, zomer en nazomer zijn we regelmatig buiten te vinden voor een wandeling, xco outdoor of hardlooptraining.

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Alo√ę Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support