Vacature: groepsles instructeur

Fitnesscentrum FIT-LIFE Heinkenszand is met spoed op zoek naar een groepsles instructeur (m/v) voor de woensdagavond. Tijden in overleg.
Ben jij iemand die beschikt over goede sociale vaardigheden en vind je klantvriendelijkheid naast het geven van een goed voorbereide les een van de belangrijkste dingen, reageer dan. Wellicht ben jij degene die we zoeken.
Enkele jaren werkervaring is een pré.

Onze kernwaarden zijn Veilig, Simpel & Effectief.
Bij interesse in bovenstaande functie graag een telefoontje of je cv en motivatiebrief opsturen voor 15 april naar
Fitnesscentrum FIT-LIFE Noordland 2b 4451 RP Heinkenszand
Telefoon 0113 563506

T.a.v.
Mw. Y Scheers.

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Aloë Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 28 maart 2019 — 12:19
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support