Winterspinning

De wintermaanden komen er weer aan. Het moment voor de ” buitenfietsers” om binnen te komen trainen. Je kunt hiervoor een speciaal abonnement af sluiten van 1 oktober tot 1 april. Je hebt hierbij de keuze voor 1x per week op een doordeweekse dag (175 euro) 1x per week op zondag (195 euro) of onbeperkt spinnen (195 euro).

Voor het spinnen op zondag (tijdens de winterspinning) vragen we dit seizoen een kleine meerprijs om de kosten te kunnen dekken. Als je al bij ons spint op een andere dag, dan is de meerprijs 25 euro.

Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig een fiets!

 

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Aloë Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support