Workout: platte buik, strakke billen

Eerder heel populair als challenge van 4 weken maar nu als vaste les van een half uur! Ook voor mannen!! Vanaf 2 januari 2018, iedere dinsdag om 19.30u een half uur de juiste oefeningen voor de buik en billen.
Mensen met rugklachten zullen bij deze korte intensieve les veel baat hebben. Geen moeilijke choreografie maar flink doorwerken. Dat betekent veel squats, lunges en planken!! Een half uur is zo voorbij!! Daarna nog een rondje fitness of alleen
cardio op een van de toestellen en je gaat weer fit de deur uit.
N.B. Deze les gaat starten bij minimale deelname van 5 personen. Geef je snel op!

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Alo√ę Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 12 oktober 2017 — 18:55
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support