XCO outdoor training

Iedere maandag vanaf 24 april om 20.00 uur Xco OUTDOOR is een uitdagende HIIT (High Intensity Interval Training) workout waarin wordt gewerkt aan kracht, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen en snelheid. Er wordt gewerkt met Xco-trainers, aluminium buisjes die gevuld zijn met grit. Deze zorgen voor een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Een leuke les voor je algehele fitheid en voor alle niveaus. Het is een combinatie van cardio en spierversterkende oefeningen die op ieder niveau gedaan kunnen worden waarbij je jezelf uitdaagt te groeien en beter te worden.
Doe je mee?
Heb je een combi abonnement dan kun je gewoon mee doen.Wil je alleen 1x per week deze super OUTDOOR training volgen dan betaal je €32,95 per maand

Grote schoonmaak – ook voor je lijf!

Begint het voorjaar alweer te kriebelen bij je en heb je ongelooflijk veel zin in een fantastische, energieke, stralende zomer?
Dan is het tijd voor een grote schoonmaak voor lichaam en geest
Detox, Reinigen, Ontgiften
Dat is de basis voor meer energie, een fitter gevoel en minder lichamelijke klachten.

Start met de C9, een reinigingskuur op basis van pure Aloë Vera en andere natuurlijke supplementen. Het is een compleet programma van 9 dagen, inclusief de eiwitrijke voeding, supplementen en kant en klare recepten waarvan het hele gezin mee kan eten. Met dit programma maak je een super start naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

Tijdens dit programma mag je onbeperkt een speciale training volgen bij de fitness gericht op afvallen en meedoen met alle groepslessen.

Meer informatie over C9 of het programma bij FIT-LIFE? Kom langs of bel en vraag naar Yvonne of Judith Korstanje.

Updated: 6 oktober 2017 — 10:43
Fitnesscentrum Heinkenszand © 2018 - Noordland 2B 4451 RP Heinkenszand 0113-563502 | Realisatie: Christie's Computer Support