Cryolipolyse

Vetbevriezing

Het beste alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse staat ook wel bekend als vetbevriezen. Cryolipolyse is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen zodanig afgekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Door middel van gecontroleerde koeling worden ongewenste vetophopingen op niet-invasieve wijze afgebroken waardoor een verbetering van de lichaamscontouren optreedt. Door blootstelling aan koeling kunnen vetcellen afgevoerd worden zonder dat hierbij schade optreedt aan omliggende weefsels. Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap. Met onze apparatuur kunt u tegen een zeer concurrerende prijs deze afslankbehandeling ondergaan. Cryolipolyse is overigens goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse betekent letterlijk afbraak van vetten door koude. Het is een techniek die het mogelijk maakt om een overtollige vetmassa te verminderen op een zone naar keuze. Door vetcellen bloot te stellen aan  extreme koude ( tot – 11 C°) worden deze dusdanig beschadigd. Hierdoor treedt  er apoptose (=celdood) op en worden deze vetcellen op een natuurlijke manier afgevoerd door het menselijk lichaam.

 1. Lokaliserend vetophoping
 2. Vetophoping niet behandeld
 3. Bevriezen van 25%- 40% vetcellen
 4. Eliminatiefase
 5. Resultaat na eliminatie behandelde cellen
 6. Definitieve resultaat na 3 maanden

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt een speciaal kopstuk of kopstukken op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuümtechnologie het onderhuidse weefsel opgetild waarna met selectieve cryo-technologie het vetweefsel wordt gekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Dankzij deze nieuwe techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille worden aangepakt. Juist op plaatsen waar u met sporten en diëten niet het gewenste resultaten bereikt kan cryolipolyse zeer effectief zijn. In tegenstelling tot de meeste behandelaars kunt u met onze cryolipolyse apparatuur meerdere zones tegelijkertijd behandelen. Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 6 tot 8 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Wetenschappelijk bewezen

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van kou dan de omliggende weefsel en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden afgebroken zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt van waterhoudende cellen. Zo kan cryolipolyse de vetcellen aanpakken terwijl de huid, spieren en zenuwen gespaard blijven. Het effect van cryolipolyse is wetenschappelijke bewezen.

“Vaak hoor je dat mensen sporten en diëten en dat het dan nog niet lukt om de probleemzones aan te pakken. Met cryolipolyse behandelingen boeken ze wel resultaat.”

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na een kosteloos persoonlijk intake gesprek wordt per persoon eerst gekeken of deze behandeling geschikt is en vervolgens wordt uitleg gegeven over de behandelmethode waarna een behandelplan wordt opgesteld. Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van het volume van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig. Er zitten 6 weken tussen de behandelingen.

Wat ervaart uw cliënt?

Tijdens de eerste minuten van de behandeling voelt de cliënt een intens gevoel van koude dat vrij snel verdwijnt. De cliënt zit of ligt comfortabel en kan ondertussen lezen, gebruik maken van een telefoon of zelfs slapen. Afhankelijk van het aantal te behandelen zones duurt een sessie gemiddeld 45 minuten tot 1 uur.

Is er een hersteltijd na de cryo behandeling?

U kunt op de dag van uw behandeling uw normale activiteiten gewoon hervatten. Dit geldt ook voor fysieke (sport) activiteiten.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Cryolipolyse is voor iedereen bedoeld die de contouren van het lichaam willen verbeteren door plaatselijke vetophopingen aan te pakken. Wanneer deze probleemzones ondanks diëten en sporten en het daarbij optredende gewichtsverlies niet willen slinken is cryolipolyse ideaal. Cryolipolyse is niet geschikt voor mensen met zwaar overgewicht/obesitas.

“Na de behandeling blijf je slanker worden, de behandeling werkt maanden door”.

De resultaten van de cryolipolyse behandeling zijn vergelijkbaar met invasieve behandelmethoden zoals liposuctie. Het resultaat van de behandeling is alleen blijvend indien er voor gezorgd wordt dat met gezonde voeding en door middel van beweging het normale calorie-evenwicht behouden blijft. Met andere woorden door op de voeding te letten en te trainen zullen de resultaten op lange termijn stabiel blijven. Het is mogelijk om de resultaten van cryolipolyse te optimaliseren door de behandeling te combineren met een goed dieet en bewegingsplan. Ook hier kunnen wij u prima mee helpen.

De voordelen van een cryolipolyse behandeling:

 • Meerdere zones kunnen behandeld worden
 • Afslanken waar u wilt
 • Een behandelserie bestaat uit gemiddeld 3 behandelingen
 • Bewezen effectief
 • Verbetert de kwaliteit van de huid
 • Na ongeveer 6-8 weken na de eerste behandeling is het resultaat zichtbaar
 • De behandeling is pijnloos
 • Deze uitwendige behandeling is ‘non-invasief’
 • Gezond afslanken met snel zichtbaar resultaat
 • Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd
 • Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties
 • Alternatief voor liposuctie
 • Ook in te zetten na liposuctie behandeling(na minimaal 3 maanden)

Welke zones komen voor een cryo behandeling in aanmerking?

Elke lichaamszone met ongewenste vetophoping kan door middel van cryolipolyse behandeld worden. De bijwerkingen die als gevolg van een behandeling kunnen optreden zijn minimaal en ongevaarlijk. Het gaat om lokale roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke afname van de gevoeligheid van de huid. Deze eventuele bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Meestal worden de dijen, de buik, de ‘love handles’ de rug en de armen behandeld.

 • bovenbenen binnenzijde
 • bovenbenen buitenzijde
 • zadeltassen
 • buik
 • kin
 • maagstreek
 • taille
 • rug
 • love handles
 • billen
 • knieën
 • bovenarmen

reguliere prijzen

Behandeling1 keer een
behandeling
3 keer een behandeling
Buik boven of onder de navel (1 zone)€ 69.95 € 175,00
Hele buik (2 zones)€ 99.95 € 275,00
Boven rug (2 zones) € 99.95 € 275,00
Love handels (2 zones) € 99.95 € 275,00
Love handels+ buik (3 zones) €149.95 € 425,00
Dijen buitenkant (2 zones, iedere dij 1) € 99.95 € 275,00
Dijen binnenkant (2 zone, ieder dij 1) € 99.95 € 275,00
Dijen beide kanten (4 zones) €179.95 €495,00
Billen (2 zones) € 99.95 € 275,00
Bovenarmen (2 zones, iedere arm 1) € 99.95 € 275,00
Knieën (2 zones, iedere knie 1) € 99.95 € 275,00
Rand onder de BH vóórkant (1 zone)€ 69.95€ 175,00
Dijen buitenkant (2 zones, iedere dij 1) € 99.95 € 275,00

Meer weten of alvast aanmelden:

Slim4life Heinkenszand
Noordland 2b
4451RP Heinkenszand

Bianca Walhout
Afslank coach
Tel 06 51294644
Miranda Hoondert
Afslankcoach
Tel 06 21800063