Fitness bij Fitlife

Slider

Fitness betekent werken aan een gezonder en fitter lichaam, m.b.v. cardio- en krachtfitnessapparatuur. Je lichaam wordt sterker en weerbaarder. Je voelt je fitter, energieker en je kunt de dagelijkse belasting beter aan. Algemene doelen als conditie- of figuurverbetering, gewichtsverlies of krachttoename zijn mogelijk. Door middel van de juiste training en door onze begeleiding helpen wij je bij het behalen van je (sport)doelen.

Specifieke lichamelijke klachten zoals lage rug-, knieklachten en/of bekken instabiliteit? Het Fitlife team biedt een programma op maat.

24/7 fitness bij Fitlife

Bij Fitlife Heinkenszand kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week fitnessen. Heel handig als je bijvoorbeeld wilt sporten na je late dienst of vroeg in de ochtend, voordat je naar werk of school gaat. In de uren dat er geen medewerkers aanwezig zijn houden onze slimme camera’s alles goed in de gaten. Toegang heb je via een speciale app op je smartphone of via een pasje. 

Voordelen 24/7 fitness bij Fitlife

– Sporten wanneer het jou uitkomt
– Onbeperkte openingstijden
– Gratis introducé meenemen
– Camerabewaking voor je veiligheid
– Eenvoudig toegang via app of pasje
Vanaf €25,- per maand*

Lees hier de regels en voorwaarden.

Fitness voor senioren

Fitness is voor alle leeftijden! De voordelen van fitness op iets latere leeftijd zijn enorm. Niet alleen worden de spieren sterker, maar ook de botten en gewrichten worden steviger waardoor de kans op botbreuken afneemt. Daarnaast wordt de kans op hart- en vaatziekten kleiner en zal het reactievermogen verbeteren. Kortom: fitness heeft een enorm positief effect op de algehele lichamelijke conditie. Maar ook op het vermogen om langer zelfstandig te kunnen functioneren in het dagelijks leven.