Fitness betekent werken aan een gezonder en fitter lichaam, m.b.v. cardio- en krachtfitnessapparatuur. Je lichaam wordt sterker en weerbaarder. Je voelt je fitter, energieker en je kunt de dagelijkse belasting beter aan. Algemene doelen als conditie- of figuurverbetering, gewichtsverlies of krachttoename zijn mogelijk. Door middel van de juiste training en door onze begeleiding helpen wij je bij het behalen van je (sport)doelen.

Heeft u specifieke lichamelijke klachten zoals lage rug-, knieklachten en/of bekken instabiliteit? Het Fitlife team biedt een programma op maat.

FITNESS VOOR SENIOREN

De voordelen van fitness op iets latere leeftijd zijn enorm. Niet alleen worden de spieren sterker, maar ook de botten en gewrichten worden steviger waardoor de kans op botbreuken afneemt. Daarnaast wordt de kans op hart- en vaatziekten kleiner en zal het reactievermogen verbeteren. Kortom: fitness heeft een enorm positief effect op de algehele lichamelijke conditie. Maar ook op het vermogen om langer zelfstandig te kunnen functioneren in het dagelijks leven.