Fitness

Aan fitness doen betekent bij Fit-Life werken aan een gezonder en fitter lichaam, m.b.v. cardio- en krachtfitnessapparatuur. Door aan fitness te doen wordt het lichaam sterker, dus weerbaarder en minder klachtgevoelig. Je voelt je fitter, energieker en je kunt de dagelijkse beslommeringen/belasting weer beter aan. Algemene doelen als conditie- of figuurverbetering, gewichtsverlies of krachttoename zijn mogelijk. Door middel van de juiste training en door onze begeleiding helpen wij u bij het behalen van uw doelen.

Voor mensen met specifieke lichamelijke klachten zoals b.v. de lage rug-, knieklachten, en bekken instabiliteit zijn er speciale programma’s.

FITNESS VOOR SENIOREN

Nog vaak genoeg wordt er gedacht dat fitness alleen voor sterke jonge mensen is, maar de voordelen van fitness op iets latere leeftijd zijn enorm. Niet alleen worden de spieren sterker, maar ook de botten/gewrichten worden steviger waardoor de kans op botbreuken behoorlijk afneemt. Door aan fitness te doen wordt de kans op hart- en vaatziekten ook kleiner en zal het reactievermogen zeker verbeteren. Al met al heeft fitness een enorm positief effect de algehele lichamelijke conditie en het vermogen om langer zelfstandig te kunnen functioneren in het dagelijks leven!