Groepslessen

Slider

Samen sporten motiveert! Fit-Life biedt een groot aanbod diverse groepslessen aan, geschikt voor jong en oud. Van  spinning tot kickboksen: bij ons kan het allemaal. Bekijk hier de lestijden en vraag een gratis proefles aan via 0621800063 of info@fitlife-heinkenszand.nl 

       

Buiten sporten of in één van onze zalen

Fit-Life biedt groepslessen in onze aerobicszaal en spinning in onze spinningzaal.

De Aerobicszaal

De ruime aerobicszaal voldoet aan alle professionele eisen, zodat veilig en verantwoord les gegeven wordt. In deze zaal vinden de groepstrainingen plaats, zoals kickboksen, Big Ball les, bodyfit en 65+ fit les. De lessen richten zich o.a. op het verbeteren van de conditie en op figuurcorrectie. De lessen zijn altijd in groepsverband en op muziek. Om deze trainingen zo gevarieerd mogelijk te kunnen geven wordt veel gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals een step, trampoline, slides en gewichtjes. Bekijk het lesrooster en vraag een proefles aan.

Spinning

In de spinningzaal staan 22 spinning fietsen voor een goede workout op de fiets. Onze instructeurs maken van elke les een sportieve uitdaging. Kijk bij Spinning voor meer informatie. Bekijk het lesrooster en vraag een proefles aan.