Groepslessen

Slider

Samen sporten motiveert! Fit-Life biedt een groot aanbod diverse groepslessen aan, geschikt voor jong en oud. Van yoga, spinning tot (kick)boxen: bij ons kan het allemaal. Bekijk de lestijden en vraag een gratis proefles aan.

– BRN – 65+ FIT LES – KICKBOKSEN – PILATES
– BODY FIT – BODY SCULPTING – JUMBLE – SPINNING
– BIG BALL – BOKSEN – POWER YOGA – TAI CHI

Buiten sporten of in één van onze zalen

Fit-Life biedt groepslessen buiten aan of in één van onze drie zalen: de Aerobicszaal, Body & Mind ruimte en de Spinning zaal.

De Aerobicszaal

De ruime aerobicszaal voldoet aan alle professionele eisen, zodat veilig en verantwoord les gegeven wordt. In deze zaal vinden de groepstrainingen plaats, zoals (kick)boksen, jumble en 65+ fit les. De lessen richten zich o.a. op het verbeteren van de conditie en op figuurcorrectie. De lessen zijn altijd in groepsverband en op muziek. Om deze trainingen zo gevarieerd mogelijk te kunnen geven wordt veel gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals een step, trampoline, slides en gewichtjes. Bekijk het lesrooster en vraag een proefles aan.

Groepslessen in de Body & Mind ruimte

Het lesprogramma is uitgebreid met Body & Mind lessen in de nieuwste ruimte van ons fitnesscentrum. Fit-Life heeft het populaire en veel omvattende Power Yoga naar ons centrum gehaald. We zijn hiermee het enige fitness centrum in de buurt! Daarnaast geven wij hier Thai Chi en Pilates. Bekijk het lesrooster en vraag een proefles aan.

Spinning

In de spinningzaal staan 22 spinning fietsen voor een goede workout op de fiets. Onze instructeurs maken van elke les een sportieve uitdaging. Kijk bij Spinning voor meer informatie. Bekijk het lesrooster en vraag een proefles aan.