Groepslessen

Groepslessen in de Aerobicszaal

De aerobicszaal van 110 m2 voldoet aan alle professionele eisen, zodat er veilig en verantwoord les gegeven kan worden. In deze zaal vinden de groepstrainingen plaats. Men kan kiezen uit verschillende lesuren. De ene les richt zich meer op het verbeteren van de conditie en de andere wat meer op figuurcorrectie d.m.v. spier gerichte oefeningen. De lessen zijn altijd in groepsverband en op muziek. Om deze trainingen zo gevarieerd mogelijk te kunnen geven wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals bv een step, trampoline, slides, gewichtjes, dynabands, enz.

Groepslessen in de Body & Mind ruimte

Het lesprogramma is uitgebreid met Body & Mind lessen in de nieuwste ruimte van ons fitnesscentrum. We hebben het populaire en veel omvattende Power Yoga naar ons centrum gehaald. We zijn hiermee het enige fitness centrum in de buurt!

Spinning

In de spinningzaal staan 16 spinfietsen voor een goede workout op de fiets.
Onze instructeurs maken van elke les een sportieve uitdaging. Kijk bij Spinning voor meer informatie.

Hardlopen en andere outdooractiviteiten

Houd onze website en de aankondigingen bij de club in de gaten voor onze outdooractiviteiten. In de lente, zomer en nazomer zijn we regelmatig buiten te vinden voor een wandeling, xco outdoor of hardlooptraining.