EMS Bodysculpt

Vet verbranden en spieren opbouwen om uw gewenste bodycontouren te krijgen kan met de revolutionaire eBodySculpt behandeling. De pijnloze behandeling realiseert In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn. In 2 tot 4 weken ondergaat u 4 tot 6 behandelingen en 1 maand na de laatste behandeling geeft de eBodySculpt  u verbluffende resultaten. Werkt het echt? Ja, het werkt echt en deze methode is bovendien klinisch getest in 7 studies.  

HI -EMS-technologie

De Slim4life eBodeSculpt maakt gebruik van HI-EMS-technologie. Deze techniek maakt gebruik van magnetische golven die de spieren dwingen om ongeveer 20.000 keer in 30 minuten samen te trekken. In tegenstelling tot normale (vrijwillige) spiersamentrekkingen zijn deze supra maximale samentrekkingen (contracties) niet afhankelijk van de hersenfunctie en zijn daardoor veel effectiever. De HI-ESS maakt namelijk gebruikt van een specifiek bereik van frequenties die geen spierontspanning toestaan ​​tussen 2 opeenvolgende spiersamentrekkingen zodat de behandelende spier moet blijven samentrekken. Deze extreme samentrekking situatie zorgt ervoor dat uw spier zich aanpast en spiermassa gaat ontwikkelen in het behandelde gebied. Diverse onderzoeken tonen aan dat  dat een  gemiddelde toename van 15 tot 21% van de buikspiermassa werd waargenomen na 2 maanden na de laatste behandeling.

de behandeling

De Slim4life eBodySculpt  behandeling heeft geen verdoving nodig en is volledig pijnloos. Er worden 1 of 2 handstukken geplaatst op de te behandelen gebieden en u kunt ontspannen tijdens de behandeling terwijl ondertussen de Slim4life eBodySculpt u spiercontracties geeft die overeenkomen met  meer dan 20.000 buikspieroefeningen of “squats” voor de billen! Met  4 a 6 sessies zijn de resultaten het optimaalst en heeft u een zichtbaar plattere en gespierdere buik en/of strakkere (gelifte) billen. Tijdens de sessies zorgen elektromagnetische stimulaties ervoor om vet te verbranden en spiermassa te ontwikkelen. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt. Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 21% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 19% toeneemt:

Slim4life eBodySculpt heeft twee handstukken (applicators) waarmee er de  verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen:

 • Schouders/Armen
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Hamstring

Niet geschikt voor:

De Slim4life eBodySculpt  is niet echt geschikt voor mensen die (zeer) zwaarlijvig zijn. In dat geval adviseren wij u eerst om vet verliezen voordat we uw spieren te versterken. Ons advies is dan om een combinatie behandeling met cryolipolyse (vetbevriezing) uit te voeren. Bij het opstellen van een behandelplan zullen we hier rekening mee houden.

EMS-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

 • Patiënten met pacemakers
 • Zwangere of borstvoeding gevende vrouwen
 • Patiënten met hartaandoeningen of een zwakker hart
 • Patiënten met cerebrovasculaire aandoeningen
 • patiënten met een beroerte
 • Patiënten met hersenbeschadiging
 • Patiënten die een hersenoperatie hebben gehad
 • Patiënten die implanteerbare medische apparaten gebruiken
 • Niet in de buurt van de halsslagader.
 • Niet op het lichaam boven de buik, knie, etc. (botdelen)

Onze tarieven

Locatie 1: Strakke buik, sterkere core! – €799,99 6 sessies in totaal, 2 sessies in 1 week met 2-3 dagen tussenpauze  of 1 sessie per week. Een sessie duurt een half uur.

Locatie 2: Strakkere billen, billift! – €799,99 6 sessies in totaal: 2 sessies in 1 week met 2-3 dagen tussenpauze of 1 sessie per week. Een sessie duurt een half uur.

Onderhoud: advies 1 sessie per 3 maanden, optimaal is 1 sessie per maand of na 6 maanden 4 sessies

Meer weten: Neem dan vandaag nog contact op met Slim4life Heinkenszand.