Regels & voorwaarden 24/7 uur

Per 1 augustus 2021 kunt u bij Fitlife Heinkenszand gebruik maken van het 24/7 uur concept. Dit houdt in dat u naast de reguliere openingstijden ook op alle andere tijden kunt fitnessen: ’s nachts, in het weekend, tijdens vakantie- en feestdagen. Het betreft alleen fitness en cardio en buiten de reguliere openingstijden zijn groepszalen, zonnebank en de bar niet beschikbaar.

Toegang via SmartPhone

Via een handige app op uw smartphone kunt u de deur altijd openen en sluiten. Bij aangaan van 24/7 overeenkomst zal een medewerker van Fitlife zorgen dat u de app geïnstalleerd krijgt. Zorg wel dat u altijd afsluit bij het verlaten van het pand.

Veiligheid:

Buiten de reguliere openingstijden zijn geen medewerkers aanwezig. Dat houdt in dat u zelf extra alert dient te zijn op uw eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Betreden va het pand is volledig voor eigen risico. We adviseren u om bij twijfel over uw gezondheid niet te trainen buiten de reguliere openingstijden. Daarnaast adviseren we u om indien mogelijk altijd in gezelschap te trainen van een vriend/collega of partner.

Alarmknoppen

Om een zo veilige mogelijke omgeving te creëren, kunt u gebruik maken van de SOS Knoppen in de zaal. Deze SOS Knopen alarmeren de eigenaar en /of personeel dat u desgewenst te hulp schiet en andere hulpdiensten kan inschakelen.

Bewakingscamera’s

In het pand zijn bewakingscamera’s geplaatst die u filmen tijdens het sporten. We adviseren u om buiten de reguliere openingstijden thuis te douchen. Indien u gebruikt heeft gemaakt van de douche dient u deze netjes achter te laten. Voor uw veiligheid adviseren wij u om niet langer dan 20 minuten gebruik te maken van de kleedruimte. Blijft u langer dan 20 minuten, dan kan het gebeuren dat wij hierin een reden zien om een noodoproep in gang te zetten.

Nooduitgangen, vluchtroutes en rookmelders .

Om uw veiligheid optimaal te waarborgen zijn er voldoende nooduitgangen en vluchtroutes aanwezen en zijn deze ook duidelijk aangegeven. Bij inschrijving ontvangt u bovendien de vluchtroutekaart en alle benodigde instructies. Bestudeer deze goed alvorens u gaat sporten. Het hele pand is ook voorzien van geschakelde rookmelders zodat brand of rook in vroeg stadium ontdekt worden. Alles is goed gekeurd en in overleg met de brandweer en de gemeente Borsele.

Lichten

Wij werken met bewegingssensoren die ervoor zorgen dat er altijd licht is wanneer er mensen in het pand zijn.

Regels 24 uur concept

Gebruikers van de 24-uurs-app mogen uitsluitend individueel binnenkomen via deze app. Het is niet toegestaan om iemand anders tegelijk met u binnenlaten. Iedere klant behoort zijn/haar eigen pas gebruiken om binnen te komen. Ook als dit een bekende van u is.

1. De nooddeuren mogen alleen gebruikt worden bij calamiteiten. Misbruik leidt tot ontzegging van de toegang zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.

2. Bij verlies of diefstal van uw smartphone dient u dit binnen 24 uur te melden bij onze receptie en het nieuwe toegangsbewijs te regelen.

3. Het is niet toegestaan om u zich aan of achter de bar te bevinden.

4. De kleedkamers niet langer dan 20 minuten te gebruiken.

5. Het is niet toegestaan het pand onder invloed van drank, drugs of andere verdovende en/of illegale middelen te betreden.

6. Het is niet toegestaan goederen of levensmiddelen in het sportcentrum te laten bezorgen of binnen te nuttigen.

7. U komt uitsluitend om te sporten en niet om Fitlife Heinkenszand te gebruiken als hang/ontmoetingsplek.

8. Tijdens het sporten gelden de normale kleding- en hygiëneregels. Geen ontblote lichamen en ook alles na het sporten netjes schoongemaakt achterlaten.

9. Om gebruik te maken van het 24/7 uur concept, dient u minimaal 16 jaar oud te zijn. Een kopie van het legitimatiebewijs is dan ook verplicht.

10. Ingeval van stroomuitval dient u het fitnesscentrum direct te verlaten. De voordeur kunt u altijd handmatig openen doormiddel van de draaiknop.

Houdt u zich niet aan de regels zoals hierboven beschreven, dan stelt de directie u aansprakelijk en wordt u per direct geroyeerd uit het klantenbestand van Fitlife Heinkenszand. Alle voortvloeiende consequenties van het niet respecteren van de regels, brengt de directie direct bij u in rekening.

In de praktijk

– U opent via de app de voordeur.

– Uw gezicht is goed zichtbaar: geen muts, pet of zonnebril op. .

– De deur gaat open; (wacht een aantal seconden tot u een piep hoort en de deur goed open is)

– Zorg bij binnenkomst dat de voordeur ook weer goed gesloten is en sluit ook via de app

– Als de deur niet open gaat, belt u naar het nummer 0643555923.

– U bevindt zich in de fitnessruimte en u kunt gebruikmaken van de kleedkamer (maximaal 20 minuten): dames bij de dames en heren bij de heren.

– Wij raden u aan om de waardevolle spullen bij u te houden of thuis te laten.

– U traint in fitness/kracht ruimte, onder toezicht van de camerabewaking.

– U houdt zich strikt aan de regels van Fitlife Heinkenszand.

– Indien u gebruik heeft gemaakt van de douche dient u deze netjes achter te laten. En u mag niet langer dan 20 minuten in de kleedruimte verblijven.

– Zorg bij het verlaten van het fitnesscentrum dat de deur ook weer goed gesloten is.