Regels & voorwaarden
24/7 fitness bij Fitlife

Slider

Sinds 1 augustus 2021 kun je bij Fitlife Heinkenszand gebruik maken van het 24/7 uur concept. Dit houdt in dat je naast de reguliere openingstijden ook op alle andere tijden kunt fitnessen: ‘s nachts, in het weekend en tijdens vakantie- en feestdagen. Het betreft alleen fitness en cardio. Buiten de reguliere openingstijden zijn groepszalen, zonnebank en de bar niet beschikbaar.

Toegang via SmartPhone

Via een handige app op je smartphone kun je de deur altijd openen en sluiten. Bij de aanmelding van de 24/7 fitness, helpt een medewerker van Fitlife je bij het installeren van de app. Zorg ervoor dat je altijd de deur sluit bij het verlaten van het pand.

Veiligheid

Buiten de reguliere openingstijden zijn geen medewerkers aanwezig in het pand. Dat houdt in dat je zelf extra alert dient te zijn op de eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Het betreden van het pand is volledig voor eigen risico. We adviseren om bij twijfel over de gezondheid niet te trainen buiten de reguliere openingstijden. Daarnaast adviseren we om indien mogelijk altijd in gezelschap te trainen van een vriend, collega, familielid of partner.

Alarmknoppen

Om een zo veilige mogelijke omgeving te creëren, kun je gebruik maken van de SOS knoppen in de zaal. Deze SOS knopen alarmeren de eigenaar en /of het personeel en schiet desgewenst te hulp en zal indien nodig andere hulpdiensten inschakelen.

Bewakingscamera’s

In het pand zijn bewakingscamera’s aanwezig die je filmen tijdens het sporten. We adviseren om buiten de reguliere openingstijden thuis te douchen. Indien je gebruikt hebt gemaakt van de douche dien je deze netjes achter te laten. Voor je veiligheid adviseren wij om niet langer dan 20 minuten gebruik te maken van de kleedruimte. Blijf je langer dan 20 minuten, dan kan het zijn dat wij hierdoor reden zien om een noodoproep in gang te zetten.

Nooduitgangen, vluchtroutes en rookmelders

Om de veiligheid optimaal te waarborgen zijn er voldoende nooduitgangen en vluchtroutes aanwezen en zijn deze ook duidelijk aangegeven. Bij inschrijving ontvang je de vluchtroutekaart en alle benodigde instructies. Bestudeer deze goed voordat je gaat sporten. Het gehele pand is ook voorzien van geschakelde rookmelders zodat brand of rook in vroeg stadium ontdekt wordt. Alle veiligheidsmaatregelen in overleg met de brandweer en de gemeente Borsele goedgekeurd.

Lichten

Wij werken met bewegingssensoren die ervoor zorgen dat er altijd licht is wanneer er mensen in het pand zijn.

Regels 24 uur concept

Gebruikers van de 24-uurs-app mogen uitsluitend individueel binnenkomen via deze app. Het is niet toegestaan om iemand anders tegelijk met u binnenlaten. Iedere klant behoort zijn/haar eigen pas gebruiken om binnen te komen. Ook als dit een bekende van je is.

1. De nooddeuren mogen alleen gebruikt worden bij calamiteiten. Misbruik leidt tot ontzegging van de toegang zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.

2. Bij verlies of diefstal van de smartphone dien je dit binnen 24 uur te melden bij onze receptie en het nieuwe toegangsbewijs te regelen.

3. Het is niet toegestaan om je aan of achter de bar te bevinden.

4. De kleedkamers niet langer dan 20 minuten te gebruiken.

5. Het is niet toegestaan het pand onder invloed van drank, drugs of andere verdovende en/of illegale middelen te betreden.

6. Het is niet toegestaan goederen of levensmiddelen in het sportcentrum te laten bezorgen of binnen te nuttigen.

7. Je komt uitsluitend om te sporten en niet om Fitlife Heinkenszand te gebruiken als hang/ontmoetingsplek.

8. Tijdens het sporten gelden de normale kleding- en hygiëneregels. Geen ontblote lichamen en ook alles na het sporten netjes schoongemaakt achterlaten.

9. Om gebruik te maken van het 24/7 uur concept, dient u minimaal 16 jaar oud te zijn. Een kopie van het legitimatiebewijs is dan ook verplicht.

10. Ingeval van stroomuitval dient u het fitnesscentrum direct te verlaten. De voordeur kun je altijd handmatig openen doormiddel van de draaiknop.

Indien je jezelf niet aan de regels zoals hierboven beschreven houdt, dan stelt de directie je aansprakelijk en wordt je per direct geroyeerd uit het klantenbestand van Fitlife Heinkenszand. Alle voortvloeiende consequenties van het niet respecteren van de regels, brengt de directie direct bij je in rekening.

In de praktijk

– Je opent via de app de voordeur.

– Je gezicht is goed zichtbaar: geen muts, pet of zonnebril op. .

– De deur gaat open; (wacht een aantal seconden tot u een piep hoort en de deur goed open is)

– Zorg bij binnenkomst dat de voordeur ook weer goed gesloten is en sluit ook via de app

– Als de deur niet open gaat, belt u naar het nummer 0643555923.

– Je bevindt je in de fitnessruimte en kunt gebruikmaken van de kleedkamer (maximaal 20 minuten): dames bij de dames en heren bij de heren.

– Wij raden je aan om de waardevolle spullen bij u te houden of thuis te laten.

– Je traint in fitness/kracht ruimte, onder toezicht van de camerabewaking.

– Je houdt zich strikt aan de regels van Fitlife Heinkenszand.

– Indien je gebruik hebt gemaakt van de douche dien je deze netjes achter te laten. En je mag niet langer dan 20 minuten in de kleedruimte verblijven.

– Zorg bij het verlaten van het fitnesscentrum dat de deur ook weer goed gesloten is.