Stop incontinentie met de Tesla Bekkenbodemstoel

Wat doet de TESLA bekkenbodemstoel?

De TESLA bekkenbodemstoel is ontwikkeld voor het behandelen van verzwakte bekkenbodemspieren en urine-incontinentie met behulp van de speciale Functional Magnetic Stimulation (FMS) -technologie. Het gepulseerde magnetische veld dat door het apparaat wordt gegenereerd, zorgt ervoor dat de spieren van de bekkenbodem samentrekken. Deze therapie is onder andere geschikt voor alle soorten urine- en ontlasting incontinentie. FMS helpt ook patiënten met seksuele disfunctie en chronische pijn in het bekkengebied en de lumbale wervelkolom. De magnetische stimulatie resulteert in meer kracht en uithoudingsvermogen van bekkengebied en bekkenbodemspieren.

Meest voorkomende problemen

 • Aandrang urine-incontinentie
 • Stress-urine-incontinentie
 • Incontinentie na radicale prostatectomie
 • Fecale incontinentie
 • Herstellen van de bevalling
 • Mildere vormen van hangende baarmoeder en blaas
 • Revalidatie na een bekkenbodemoperatie
 • Chronische prostaat ontsteking
 • Erectiestoornissen

Wanneer komt incontinentie voor?

 • Tijdens de zwangerschap
 • Na een bevalling, 
 • Na bepaalde operaties
 • Ouderdom
 • Zwakke prostaat
 • Na de overgang
 • Bij een verzakking.

.

TESLA bekkenbodemstoel voor incontinentie

De TESLA bekkenbodemstoel is ontwikkeld voor het behandelen van verzwakte bekkenbodemspieren en urine-incontinentie met behulp van de speciale Functional Magnetic Stimulation (FMS) -technologie. Het gepulseerde magnetische veld dat door het apparaat wordt gegenereerd, zorgt ervoor dat de spieren van de bekkenbodem samentrekken. Deze therapie is geschikt voor alle soorten urine- en ontlastingsincontinentie. FMS helpt ook patiënten met seksuele disfunctie en chronische pijn in het bekkengebied en de lumbale wervelkolom. De magnetische stimulatie resulteert in meer kracht en uithoudingsvermogen van bekkengebied en bekkenbodemspieren.

Verliest u bij inspanning wat urine, Nou dan bent u niet de enige want heel veel vrouwen en mannen hebben hier dagelijks mee te maken. Bijvoorbeeld bij bezigheden zoals hoesten, lachen en sporten. De reden daarvan is oprekking of verzwakking van uw bekkenbodemspieren. De meeste mensen schamen zich hiervoor en blijven ermee lopen. Dat is jammer, want deze klacht is meestal namelijk goed en snel te behandelen met onze tesla Bekkenbodemstoel.

Slappe Spieren na je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zorgen hormonen er voor dat de spieren en het bindweefsel van je bekkenbodem en je vagina slapper worden. Handig voor tijdens je zwangerschap en de bevalling maar daarna onhandig omdat je dankzij deze slappere spieren makkelijk urine verliest wanneer de druk in de buik te hoog wordt. Ook de seks kan daardoor als minder fijn ervaren worden. 

Stop urineverlies met de Tesla Bekkenbodemstoel

Met de tesla bekkenbodemstoel kunt u op een simpele en zeer effectieve wijze van dit probleem worden verlost. Met 6 behandelingen van 30 minuten in 3 weken tijd en 1 halfjaarlijkse onderhoudsbehandeling zijn en blijven de meeste vrouwen van ongewenst urineverlies verlost en kunnen ze weer onbezorgd lachen, hoesten en sporten.

De bekkenbodemspieren

De bekkenbodem is kort samengevat een enorme spier die opgebouwd is uit meerdere lagen en spieronderdelen gelegen in het kleine bekken. De functie van deze spieren zijn onder andere het op z’n plaats houden van de organen gelegen in het kleine bekken en het waarborgen van onze continentie.

Wat doen je bekkenbodemspieren?

 • Ontlasting ophouden.
 • Wanneer het nodig is (op het toilet), moeten de bekkenbodemspieren kunnen ontspannen om dan juist wel te kunnen plassen of poepen.
 • Ze dragen de blaas, darmen en bij vrouwen de baarmoeder.
 • Ze spelen een rol in de bloedsomloop van de benen (zwakke bekkenbodemspieren kunnen er mede voor zorgen dat je snel koude voeten hebt).
 • Ze spelen een rol bij je seksleven, bijvoorbeeld bij het vochtig worden van de vagina, de kwaliteit van het orgasme en de erectie.

Gevolgen zwakke bekkenbodemspieren:

 • De hierboven beschreven stressincontinentie
 • Andere vormen van incontinentie
 • Verzakkingen van baarmoeder, blaas of darmen
 • Seksuele problemen.

Weer sterke bekkenbodemspieren

Er zijn meerdere manieren om de bekkenbodem weer in conditie te krijgen of te houden. Zo kun je naar een bekkenfysiotherapeut voor oefeningen of door middel van een operatie een kunststof incontinentiebandje laten plaatsen of  je laten behandelen met een fractionele laser óf je kunt plaatsnemen op een supersonische zetel zoals de Tesla stoel.

Tesla stoel: Het zusje van eBodysculpt

Hoe werkt het precies

Je neemt plaats op de stoel met je kleren aan en vanuit het zitvlak van de stoel komen er hoog frequente elektromagnetische pulsen. Deze stimulatie zorgt dat uw bekkenbodemspieren sterk en stevig worden. Tijdens deze 28 minuten durende sessie ontvangt u ruim tienduizend intense contracties. Deze hoeveelheid is nooit te bereiken met normale oefeningen.

6 behandelingen (2 keer per week) geeft voor de meeste mensen het optimale resultaat. Daarna is in de meeste gevallen 1 behandeling per 6 maanden voldoende om de bekkenbodemspieren stevig te houden. “Het resulktaat is al na 1 week merkbaar en het verbetert de kwaliteit van uw leven met sprongen.”

De Tesla Stoel heeft twee verschillende standen waarvan een voor incontinentie (zowel stress als aandrangincontinentie) en de tweede specifiek voor verbetering van de intimiteitservaring. (Schijnt ook goed te zijn voor mannen met problemen op dat gebied, zoals impotentie of vroegtijdige ejaculatie, hier zijn echter nog geen wetenschappelijke publicaties over.)

FAQ.

HOEVEEL BEHANDELING VOOR HET BESTE RESULTAAT?

Afhankelijk van de ernst van uw klachten zal er in overleg met onze gespecialiseerde consulente  een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. De beste resultaten worden doorgaans bereikt door 6 behandelingen van ongeveer 30 minuten in een periode van 3 weken.

IS HET PIJNLIJK?

Nee. Wel een aparte gewaarwording waar uw lichaam even aan moet wennen. De meesten ervaren het zachte stroomstootjes wat tintelend aanvoelt.  De Tesla stoel veroorzaakt samentrekkingen in de spieren contracties van de bekkenbodemspieren. Na de behandeling kun je gewoon weer je normale activiteiten hervatten.

HOE SNEL MERK JE RESULTAAT?

Je kunt na een enkele behandeling al een verbetering ervaren. Deze verbetering neemt gedurende enkele weken na de behandeling verder toe.

WAT KOST HET?

Voor een serie van 6 behandelingen betaal je €500-. Een losse vervolgbehandeling kost €100,-. 

SNEL & COMPORTABEL

Je kunt tijdens de behandeling gewoon je kleding aanhouden. En er hoeft geen lichamelijk en inwendig onderzoek worden uitgevoerd voor de behandeling. 

Interesse in de Tesla bekkenbodemstoel behandeling? Vraag  een gratis consult aan.

Uw Bekkenbodemstoel Coaches

Miranda Hoondert
Gewichtsconsulente Straight away
Bekkenbodemstoel Coach – Tel: 06-21800063

Bianca Walhout
Gewichtsconsulente Straight away
PT & groepstrainer Fitlife Heinkenszand
Bekkenbodemstoel Coach – Tel: 06-51294644

Slim4life Heinkenszand